web statistics

Tradernya Penginyongan (bralingmascakeb) mlebu maring ngeneh

Discussion in 'Regional' started by slay3r, May 20, 2009.

  1. slay3r

    slay3r
    Expand Collapse
    New Member

    Joined:
    Mar 30, 2008
    Messages:
    58
    Likes Received:
    0
    Assalam alaikum . .
    salam forex kang, mbekayu, ..
    sira sira kabeh nek Rika rumangsa wonge penginyongan
    mlebu maring ngeneh baen.
    Ben bisa gendu gendu rasa bab Forex.
    bisa masalah system indi or ea. Pokoke masalahe forex lah. . .
    aja kuatir . . ana inyong sing nungguin thread.
    mesti tek balese lahhh . .=))

    Inyong enteni yaa
    partisipasine rika pada. .. ;)
     
  2. triswlaharwtn

    triswlaharwtn
    Expand Collapse
    Banned

    Joined:
    Mar 4, 2009
    Messages:
    117
    Likes Received:
    0
    =)) Ana sing ngapak2 yah.. Rika umahe ngendi kang? Tradinge nang ngendi? Inyong ya penginyongan.. >:)
     
  3. triswlaharwtn

    triswlaharwtn
    Expand Collapse
    Banned

    Joined:
    Mar 4, 2009
    Messages:
    117
    Likes Received:
    0

    Slayer mengendi kiye.. Wong tek enteni malah ora nongol babar blas...
     
  4. ubay

    ubay
    Expand Collapse
    Member

    Joined:
    Mar 24, 2008
    Messages:
    35
    Likes Received:
    0
    Asik...blajar ngapak ngapak maning......
    Mas slay3r...brarti nang kene kudu ngomong ngapak2 mbahas forexke yah...

    wah brarti kudu sedia ombe putih ben ra keselek ki....hehehehehe....
     
  5. slay3r

    slay3r
    Expand Collapse
    New Member

    Joined:
    Mar 30, 2008
    Messages:
    58
    Likes Received:
    0
    wkwk


    huhehe . .
    mangap eh maap . . .
    anu komputerku bodol, dadi ra sempet niliki thread.
    seki tah wes mari.

    salam kenal baen kang.
    nang kene y ora kur ngomong bab forex.
    liane y kena koh. . .
    misale `kapan kie trader ngapak-ngapak mangan2 ?`
    palingan jawabanne `y mengko nek bar panen propite . . .` =))
     
  6. slay3r

    slay3r
    Expand Collapse
    New Member

    Joined:
    Mar 30, 2008
    Messages:
    58
    Likes Received:
    0

    y ora kaya kue. ben ora klalen karo bahasane wonge dewek baen.
    bahasane ninine karo kakine. :p

    ulih nggawa wedang tapi aja nggawa wedang naga ya ...
    mbok teler mengko.
    wkwk 8-}
     
  7. slay3r

    slay3r
    Expand Collapse
    New Member

    Joined:
    Mar 30, 2008
    Messages:
    58
    Likes Received:
    0
    umahku cerek karo omahe Rama Bupati.
    gari nybrang gili tok wes guthul.
    nek trading nang omah baen, wong disediani hot spot nang Bupatine
    kanggo ngapa ra dienggo..? wkwk myan gratisan.

    eh omong2 kue fotone rika apa ?
    deneng ayu temen y ? :x
     
  8. patriajambi

    patriajambi
    Expand Collapse
    New Member

    Joined:
    May 25, 2009
    Messages:
    103
    Likes Received:
    0
    Kulanuwun....


    Pak lik / Kakang / mbekayu ..........
    inyong pan milu2 salam kenal kang sebrang, tepatipun wonten jambi sumatera, nek ana bahasane sing kurang pas ya dingapura bae, wis lawas ora nganggo gaya NGAPAK kaya kiye, ayo di ramekna maning pangiyongane men tambah guyub kanggo seduluran karo kanggo nglipur inyong wis 2 taon urung tilik meng jawa maning. siki agi latihan forex malah durung bisa untung bolak balik kena MC>:) nek ana saran primen carane profite luwih akeh sekang rugine mangga dilajengaken! sami2 dibahas...... maturnuwun
     
  9. slay3r

    slay3r
    Expand Collapse
    New Member

    Joined:
    Mar 30, 2008
    Messages:
    58
    Likes Received:
    0
    klilan sedulur


    Lahh nek kuwe tah sipil . .. !
    sing penting gelem sinau karo aja putus asa baen.
    nang Forum mbok wes akeh sing mbahas strategi ben aja di dulit karo Mbak Miss Call huehe..
    nek tesih puyeng ndeleng analisaku yaa kenaa. :x
    kuwe nang signature kan wes tek tulis.
    Gari dolan baen ..
    mengko nek ana wektu YM2an ya kena.
    karo live trading sisan
    Tapi aja njaluk pacaran yaaa.
    anu soale aku wes duwe bojo sih .. . :p
    huehuehe
     
  10. patriajambi

    patriajambi
    Expand Collapse
    New Member

    Joined:
    May 25, 2009
    Messages:
    103
    Likes Received:
    0
    jan.................. bisa bae? yawis matur nuwun. ngesuk2 milu maning, ayolah sedulur2 diramekna tread kiye! dela maning kan muncul bawore tambah gayeng.
     

Share This Page